Een nieuw imago voor je werk

Business Intensive

Zijn je collega’s altijd leuker gekleed dan jij ? Ben je er klaar mee om de ‘grijze muis’ van kantoor te zijn? Wil jij graag ook in je uiterlijk laten zien hoe goed je bent in je werk?

Dan is de Business Intensive de workshop voor jou.

Leer in 3 dagen welke kleding je laat stralen. Hoe jij je kwaliteiten ook kan laten zien aan de buitenkant. En leer op een positieve manier opvallen tussen alle collega’s en concurrenten.

Ben jij bezig met je carrière en wil je graag makkelijker communiceren?

Wil je met je bedrijf positief opvallen?

Doe dan mee aan de Business Intensive van Soulstyling. Wil je graag weten of deze training geschikt is voor je? Bel me dan naar 06 48428713 of mail me naar info@soulstyling.nl

Drie dagen werken aan je imago

Wat houdt het in?

Dag 1: Ontdek je kleuren en je vormen (buitenkant)

We beginnen bij de basis! Eerst laat ik je zien welke kleuren jou mooi staan en hoe je de perfecte kleding voor je lijf kan kiezen.

De kleuranalyse is de basis van imagoprofessionals en helpt je geen miskopen meer te doen. In de stijlanalyse leer ik je welke vormen kleding bij je lijf passen. Wat je beter niet kan dragen en welke kleding wel bij je staat.

Dag 2: Ontdek je stijl en smaak en creëer een doelgericht imago

Wie ben jij en hoe zit jij in elkaar? We gaan het ontdekken met een aantal leuke instrumenten, wat voor type jij bent en wat dit vervolgens betekent voor je kledingkeuze. Kleding is een persoonlijk communicatiemiddel en voelt het beste als het past bij wie je bent.

Ook gaan we die dag kijken naar wat je in welke situaties wilt uitstralen en hoe je dat doet.

Dag 3: Personal shopping sessie en afsluitend diner waar we ervaringen en vragen van de deelnemers doornemen.

Ik ga met alle deelnemers individueel een dagdeel ( 3 uur ) winkelen.  Dit geeft je de gelegenheid om je garderobe met mij op te bouwen op een persoonlijke en professionele manier. Ik maak met alle deelnemers een afspraak.

We sluiten de Business Intensive af met een gezamenlijk diner. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Stijlvol op je werk

De Business Intensive vindt plaats in Haarlem op basis van open inschrijving. Wil jij samen met een aantal collega’s deze workshop volgen, dan kan dit ook op een andere locatie en datum plaatsvinden.

Datum: Vrijdagen 11 & 18 mei van 9.30 tot 16 uur.

De workshop is inclusief lunch en koffie/thee-arrangement, handouts, kleurenwaaier en een personal shopping sessie van 3 uur. Het afsluitende netwerkdiner is ook bij de prijs inbegrepen.

De personal-shopping sessie wordt met iedere deelnemer persoonlijk afgesproken.

Er kunnen maximaal 4 personen deelnemen per intensive!

Let op:  ga bij je werkgever na of deze workshop vergoed kan worden. Dat kan uit het opleidingsbudget of vaak ook uit het door jou opgebouwde (individueel keuze-)budget bij je werkgever. Voor zelfstandigen is deze training aftrekbaar.

Prijs: € 990,-  ex btw