Het online personal shopping abonnement

Online Soulstyling

Deze online personal shopping dienst is speciaal voor vrouwen die weinig tijd hebben en een stijlvolle garderobe willen.

Je weet wat je leuk vindt en hebt misschien al eerder een kleur- en of stijladvies gedaan. Maar winkelen is echt niet je hobby of je hebt er helemaal geen tijd voor. En je bent het beu om altijd weer miskopen te doen. Zonde van het geld en al je moeite.

Ik herken dit helemaal! Ook hou ik al lang van stoffen en mode. Ik moest ook leren hoe ik me leuk kon kleden en voornamelijk, hoe ik een garderobe slim kon opbouwen. Dat ging met vallen en opstaan. Na 10 jaar ervaring als imago styliste en personal shopper heb ik heel veel ervaring opgebouwd in styling, winkelen en garderobes slim opbouwen. Ondertussen weet ik ook als ik online foto’s van kleding bekijk, hoe iets is gemaakt en voor welk figuur het geschikt is.

Online personal shopping

Wens zes kledingstukken en ontvang binnen een tot twee weken 12-18 shopping adviezen voor je wensen. Ook ontvang je styling advies en geef ik je aan wat de verschillende combinatie mogelijkheden zijn. Inclusief skype gesprek van ½ uur en stijlpasport.

.

Online personal shopping abonnement
157.00

Geen twijfels meer

Winkelen makkelijk gemaakt

Een goed opgebouwde garderobe begint met jezelf goed leren kennen: welke persoonlijkheid je hebt, wat je goed staat, hoe jouw leven eruit ziet en welke smaak je hebt. Pas dan kun je makkelijk nieuwe items aan je garderobe toevoegen die bij jou en de rest van je kleding passen.

Zou het niet fijn zijn als iemand dit voor je regelt? Als je maandelijks een aantal shoppingtips ontvangt die helemaal afgestemd zijn op je eigen verlanglijst met kleding? Concrete kledingstukken die geschikt zijn voor jou om aan te schaffen. Ze passen bij je. Zo bouw je makkelijk een fijne garderobe op. Persoonlijk advies maar dan online.

Dit is de reden waarom ik online Soulstyling heb ontwikkeld: Om je te helpen aan een fijne garderobe die bij je past en waar je blij van wordt. Zonder dat je de deur uit hoeft en heel veel tijd bezig bent met online winkelen! Laagdrempelig maar toch persoonlijk advies van een echte personal shopper!

Ik ga voor jou op zoek!

Hoe werkt het?
  • Je vult eerst een vragenlijst in met al je gegevens en maten.
  • We doen via Skype een intakegesprek van een half uur. Daarmee krijg ik een beeld van wie je bent en wat je leuk staat.
  • Je geeft mij je wensen door en ik ga persoonlijk online voor jou op zoek naar passende kleding.
  • Ik mail je binnen een tot twee weken een voorstel met foto’s en links naar de webshops, zodat je makkelijk alles zelf kan bestellen.
  • Per gewenst kledingstuk geef ik je twee tot drie voorstellen die aan je wensen voldoen en waar je uit kunt kiezen. Dus als je 5 kledingstuk wenst geef ik je 10 tot 15  mogelijkheden waar je dit online kan kopen. Ook vermeld ik hoe je het kan combineren met elkaar en styling tips.

Deze service kost voor 6 gewenste kledingstukken € 157. Dit is incl. een ½ uur skype intake en btw. Wil je meer kleding bestellen maak ik je een offerte op maat.

Shopping advies voor Jou!

Altijd al gedroomd om een personal shopper of styliste in te huren, maar vond je het een luxe die jij je niet kon veroorloven? Nu kan het met het Online Soulstyling Abonnement!

Online personal shopping

Wens zes kledingstukken en ontvang binnen een tot twee weken 12-18 shopping adviezen voor je wensen. Ook ontvang je styling advies en geef ik je aan wat de verschillende combinatie mogelijkheden zijn. Inclusief skype gesprek van ½ uur en stijlpasport.

.

Online Garderobe advies

Ik kan je ook  voorafgaand aan het online personal shopping abonnement een Skype uur boeken voor € 70, waarin we jouw garderobe samen bekijken. Je laat me zien wat je in je kast hebt hangen en ik kan je via Skype vertellen waarom iets leuk of niet fijn staat. Wat nog ontbreekt in je garderobe en hoe je dit kan aanvullen. Dit is een zeer effectieve manier om samen te werken en duidelijk te krijgen welke kleding echt leuk bij je staat. Klik hier om een Skype styling uur te boeken

Een uur styling advies per Skype. 

Voor vragen over je garderobe, hoe jij je outfit kan stylen. Waarom een kledingstuk goed staat en waarom het ander een miskoop is.

Ter voorbereiding is het fijn om alvast kleding klaar te leggen waar je vragen over hebt en kleding waar je iets bijpassends zoekt. Hoe meer jij je voorbereid hoe leuker en interessanter het word.

1 uur € 70 incl. btw

Skype styling uur
70.00