Over mij

Hoi, ik ben Karin Frenay

Er zijn twee rode draden in mijn leven die steeds terugkomen: mijn liefde voor stoffen, mode en kleding aan de ene kant en bewustwording en persoonlijke ontwikkeling aan de andere kant. Deze twee liefdes combineer ik in mijn onderneming Soulstyling.

Ik ben steeds op zoek geweest naar wie ik zelf echt ben, zonder me daarbij te laten beïnvloeden door de mening van anderen. En wie ik zelf ben wil ik graag uitdragen in mijn kleding.

Karin Frenay

Over mij

Een zoektocht begon

Vroeger hield ik al van stoffen en van mode. Ik kon daar echt veel geld aan uitgeven! Ik kocht graag kleding maar ik was er niet altijd heel blij mee. Dat kwam omdat ik er thuis achter kwam dat het kledingstuk in kwestie toch niet helemaal bij me paste, dat het niet weergaf wie ik echt was. Ik liet me namelijk vaak beïnvloeden door wat anderen vonden: mijn vriendinnen, collega’s en ook wel de modebladen. Maar ik kwam er steeds meer achter dat het helemaal niet ging om wat anderen vinden. Het gaat erom dat ik aan de buitenwereld via mijn kleding wil laten zien wie ik echt ben en hoe ik mijn bijdrage wil leveren. Dat mijn kleding een vertaling is van wie ik van binnen ben.

Maar wie was ik dan eigenlijk? Een zoektocht begon. Ik ging me met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit bezighouden. Het was en is een geweldige reis in de afgelopen 15 jaar, waarbij ik veel leerde over mezelf.  Nu kan ik zeggen dat ik me goed voel over wie ik ben, dat ik me rustig voel, betere beslissingen kan nemen. Dat ik wie ik ben kan uitdragen naar buiten.

Dat gun ik ook aan alle andere vrouwen!

Over mij

Herken jij je hierin?

Ik zie dat veel klanten frustraties hebben opgelopen met kleding en hun lichaam. Daardoor zitten ze vaak vast in hun overtuigingen en voelen ze zich niet vrij om uit te dragen wie ze werkelijk zijn. En dat is jammer, want de wereld en de mensen om je heen missen zo jouw positieve uitstraling.

Graag werk ik met mensen die stap voor stap net iedere keer en beetje uit hun comfortzone willen gaan en op die manier overkomen zoals ze echt zijn.

Over mij

Mijn kracht

Het is mijn kracht om jou in korte tijd te doorgronden, om jou te leren kennen zoals je echt bent. Dat is de basis om verder te werken. Ik werk niet met spellen en standaardschema’s, maar we starten met een goed gesprek waar ik je echt wil leren kennen. Ik ga af op mijn intuïtie en dat blijkt heel vaak raak te zijn.

In mijn werk wil ik jou graag helpen om via je kleding uit te dragen wie je zelf echt bent. Je kleding is je meest intieme omgeving en heeft veel invloed op hoe je jezelf voelt. Door jouw kleding kun je aan anderen laten zien wie je echt bent. Het is mijn kracht om snel de schoonheid van mensen te zien en dit te vertalen naar het uiterlijk.

Ik help je graag met het loslaten van oude overtuigingen en patronen over jezelf, met het zien van jouw echte schoonheid en met het uitdragen daarvan via je kleding. De methode die ik hiervoor gebruik is heel doeltreffend en efficiënt. Ik nodig je uit om met mij in gesprek te gaan over wat jij wilt en wat je zou willen laten zien van jezelf aan de wereld.

Bel, mail of Skype mij, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen!

Mijn tijdlijn

2018   Styliste bij Brandmission & OW-Ourworld

2016   Start Soulstling

2007-2016 Colorage imagoadvies

2003 – 2005 Moeder geworden van twee geweldige meiden

2002 – 2005 Landmark Education Training & Coaching

2001 Verhuizing naar Nederland

1993 – 2001 Werkzaam in diverse textiel- en modebedrijven in Zwitserland

200-2001 Textilfachschule Wattwil (CH)

1971 Geboren in Olten (CH)