Soulstyling for you

Wil jij je eigen kledingstijl van binnenuit ontdekken en creëren?
Droom je van een garderobe die een verzameling is van al je lievelingsstukken die precies bij je levensstijl en bij jouw persoonlijkheid passen?
Zou jij ook in de spiegel willen kijken en gewoon blij met jezelf willen zijn? Blij met je lijf en je vrouwelijke rondingen?

Maar herken je dit ook:

 • Op dit moment ben je niet tevreden over hoe jij eruit ziet. En als je denkt aan winkelen, word je heel ongelukkig. Winkelen is nu meer een straf voor je dan een leuk uitje, omdat je vaak thuiskomt zonder het gewenste resultaat of met de verkeerde dingen…
 • Of misschien heb jij al jarenlang een beeld van jezelf waar je niet blij mee bent. Misschien domineren oude frustraties over je lichaam je zelfbeeld en je uitstraling. Daardoor voel je je niet zelfverzekerd over je uiterlijk…
Blij zijn met jezelf!

Ik weet hoe het is. Ik moest ook leren mijn eigen stijl te vinden en mezelf te accepteren zoals ik ben. En dat helpt me om me zelfverzekerd en op mijn gemak te voelen in alle situaties.

Stel nu eens dat jij jezelf waardeert en liefhebt zoals je bent. Stel dat je jezelf kunt accepteren zoals je echt bent, met al imperfecties, je rondingen en vrouwelijke vormen. Stel je voor dat je schaamte en ongemak over je lichaam kan loslaten.

Weet je, dat is een bevrijding! En dat gun ik jou ook.

‘Ik deed met Karin een sessie Quantum Emotional Clearing omdat ik op een negatieve manier naar mezelf keek, wat me steeds meer energie kostte. Daar wilde ik vanaf. Karin begeleidde me op een fijne manier bij de sessie. Ze luistert goed naar wat je zegt, zonder oordeel en neemt je serieus. Na de sessie merkte ik al meteen een hele subtiele verandering. Nu heb ik er eigenlijk helemaal geen last meer van, echt ongelooflijk!’ C.A.

Daarom heb ik deze dienst ontwikkeld: om jou te helpen! Om van je oude frustraties af te komen en weer blij en tevreden te zijn met jezelf en hoe jij er uit ziet. Om je te helpen een garderobe van lievelingsstukken op te bouwen die je geweldig staan en die bij je levensstijl passen.

Hoe werkt het?
 • We starten altijd met een uitvoerig gesprek waarin ik je echt wil leren kennen. En we maken samen een programma op maat. Dat kan inhouden dat we eerst een sessie Quantum Emotional Clearing doen om eventuele oude overtuigingen los te laten en een beter zelfbeeld te creëren. En dan gaan we aan de slag met je huidige garderobe. Of ik geef je een kleuradvies en we gaan daarna winkelen in Haarlem. Iedereen heeft andere wensen en een andere uitgangssituatie en daar pas ik mijn programma op aan.
 • Ik werk met een strippenkaart van 8 uur die je voor al mijn diensten kunt gebruiken. De strippenkaart is een jaar geldig en kost € 650,-.
 • Ik bied een unieke garantie: als je niet tevreden bent of als we niet geslaagd zijn bij het winkelen, bereken ik mijn uren niet!
Kleding en imago advies op maat. 
8 uur advies persoonlijk advies 
Gun jezelf een fantastische stijl en een fijn zelfbeeld.
 • Uitgebreid intake gesprek bij je thuis
 • In kaart brengen van al je wensen en vragen
 • Programma op maat
 • Garderobe- en kleuradives, personal shopping
 • Het opbouwen van een geweldige garderobe met allemaal lievelingsstukken
 • Blij zijn met jezelf en je lijf

Voor wie is het?

Was kleding en je uiterlijk tot nu toe een frustrerend thema? Gun jezelf een positieve ervaring en een nieuwe start!

Soulstyling for you is geschikt voor alle vrouwen die zichzelf willen waarderen. Van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Vrouwen die openstaan voor een nieuwe kijk op zichzelf en er aan toe zijn om zichzelf anders te zien. Die hun huidige comfortzone stukje bij beetje willen loslaten en zich echt mooi willen voelen, zoals ze zijn.

‘Door de verrassende combinaties en kleuren voel ik meer zelfvertrouwen. Ik geniet van de complimenten die ik over mijn nieuwe kleding krijg, maar heb niet het gevoel overdressed te zijn (dat had ik voorheen wel(eens)). Ook en vooral de complimenten die ik van mijn partner krijg vind ik geweldig.’ Tessa T. Leiderdorp

Wil je weten of het klikt of voor meer informatie: Maak dan een afspraak voor een Skype of telefoongesprek om kennis te maken en om door te nemen wat je nodig hebt. Ik vind het leuk om je te spreken!

Mail mij om een afspraak te maken

Regelmatig hoor ik vragen of bezwaren zoals deze:

‘Het lijkt een beetje decadent, een personal shopper inhuren. Is dat niet alleen voor BN’ers?’ Ja we hebben in Nederland het idee dat alleen de rich and famous dit soort dingen doen. Maar dat is natuurlijk niet waar. Mijn klanten zijn allemaal normale en gewone vrouwen, die met beide benen in het leven staan. Vrouwen met een baan of eigen bedrijf, met kinderen en een eengezinshuis. Gewoon zoals jij en ik.

‘Ik kan bijna niet geloven dat ik nu wel ga slagen met winkelen…Wat als we niks vinden wat ik leuk vind?’ Ik kan me voorstellen dat je sceptisch bent. Immers je hebt al lang een vervelende zoektocht achter de rug. Ik ken echter alle winkels in Haarlem en de merken die we in Nederland beschikbaar hebben. En ik weet waar we geschikte kleding kunnen vinden die past bij je lijf, smaak en budget. En stel we slagen echt niet? Dan ga ik de uren niet rekenen.

Regelmatig hoor ik vragen of bezwaren zoals deze:

‘Hoe werkt dat eigenlijk, dat QEC? Kun me er iets meer over vertellen?’
Graag leg ik je uit wat Quantum Emotional Clearing is. Op deze link  vind je alle informatie.

‘O, dit klinkt heerlijk…Maar ik vind het best lastig om voor mezelf geld uit te geven. Zeker als het om kleding gaat…’
Dat begrijp ik. Maar bedenk wat voor verschil het zou maken als jij helemaal blij bent met jezelf, zonder schaamte en ongemak. Als je met trots en voldoening weer jezelf mag laten zien. Als je geen tijd en energie meer besteedt aan negatieve gedachten over jezelf…dat is toch onbetaalbaar?