Hoe werk ik?

Ik werk met de volgende werkvormen om jou te laten stralen:

Soulstyling intake

In alle ‘één op één’ afspraken beginnen we met het soulstyling intakegesprek.
Dit is een uitvoerig gesprek waar ik je goed wil leren kennen.
In dit gesprek gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen:

 • Wie ben je en waar word jij blij van?
 • Wat zijn je wensen en wat zijn je frustraties?
 • Waar wil je graag vanaf en waar wil je naartoe?

Ik wil graag een duidelijk beeld krijgen van wie je echt bent en wat op dit moment je stijl is, van binnenuit. Graag wil ik je wensen en behoeftes duidelijk krijgen, zo dat we samen een passend programma voor jou kunnen samenstellen.

We gaan ook kort naar je garderobe kijken. Zo weet ik hoe je garderobe er nu voor staat en wat er nodig is om het programma op maat te kunnen vormgeven.

Een soulstyling intakegesprek duurt tussen 1 tot 1,5 uur.

Garderobe advies

Bij een garderobeadvies duiken we in je kledingkast. Afhankelijk van wat de situatie is, kunnen we verschillende aanpassingen doen:

 • Je kledingkast opruimen en slim organiseren.
 • Uitsorteren wat je niet meer leuk vindt en wat je niet meer staat.
 • Nieuwe combinaties maken met kleding die je al hebt. Hier gaan we ook je accessoires zoals sieraden, sjaals en schoenen bij gebruiken.
 • Een verlanglijst maken van wat er nog nodig is om aan te schaffen.

Het werken in een garderobe is vaak een intensieve sessie.  En ook een bijzonder moment, want aan wie laat je nou je kledingkast zien? Dit is voor bijna elke vrouw een heel intiem gebied van je huis, ook al ben je je dat niet zo bewust. En wat er nog bij komt: het is een plek waar veel oude energie is opgeslagen. In je kleding zijn herinneringen aan vroegere tijden opgeslagen. Dat maakt het soms lastig om los te laten en afscheid te nemen, ook al past de kleding niet meer bij je.

Een kledingkast die vol is met kleding die je niet meer kunt of wilt dragen, geeft je ook veel stress. Misschien denk je bij een nieuwe aankoop: ‘ik heb toch al zoveel kleding!’ of ‘Oei, ik ben al weer aangekomen!’. En ga zo maar door.

Het opruimen en uitzoeken van kleding die niet meer in je nieuwe leven past (declottering in het Engels) geeft je letterlijk en figuurlijk veel ruimte. Ruimte om alleen nog kleding in je kast te hebben die bij je huidige levens- en kledingstijl en kledingmaat passen.
Afhankelijk van de vraag en hoeveelheid kleding werken we ongeveer 2-3 uur per sessie in de garderobe.

Personal Shopping

Je zult denken dat elke vrouw wel graag winkelt! Maar niets is minder waar. Veel vrouwen vinden winkelen buitengewoon stressvol en frustrerend. Urenlang rondlopen, winkel in en winkel uit vinden ze lastig. Kleding passen in te kleine hokjes en verkoopsters die niet eerlijk zijn met je. Tja, dat is niet fijn als je onzeker bent over wat je staat en wat je wilt kopen.

Daar kan ik bij helpen!

Hoe werk ik als personal shopper?
We gaan altijd samen op stap. Nadat we bij een lekker kopje koffie de wensen in kaart hebben gebracht, maak ik een keuze van een aantal winkels in Haarlem waar we grote kans hebben om te slagen.In de winkel ben jij voornamelijk in het pashokje te vinden en ik breng je kleding om te passen. We kijken samen in de spiegel wat de nieuwe look met je doet. Hoe voelt het om een nieuwe stijl te dragen?

Ik ben bij het winkelen altijd er op uit je een beetje uit je comfortzone te halen, maar pas ook op dat je bij jezelf blijft. Natuurlijk streven we naar een mooiere versie van jezelf.
Als je met mij gaat winkelen garandeer ik je het volgende:

 • We vinden altijd kleding voor je!
 • De kleding die je koopt, flatteert je.
 • We vinden binnen een aantal uren (3 tot maximaal 4 uur) een aantal prachtige setjes die je met elkaar kunt combineren.
 • De kleding past bij je levensstijl en je smaak.
 • Je hebt geen twijfels meer hebt of iets goed is voor jou of niet
 • Ik ben altijd je kritische (‘heb je het echt nodig?’) en opbouwende (‘dit staat je prachtig!’) partner.
 • Je doet geen miskopen!
 • Jij maakt zelf de keuze wat je wilt kopen.
  Een sessie winkelen duurt tussen de 3 – 4 uur.

Ik organiseer diverse workshops door het jaar heen. Voor een aantal workshops geldt een open inschrijving. Je kunt ook als groep een workshop boeken. Hou de agenda in de gaten en bekijk hier de mogelijkheden:

Kleuranalyse

Kleuranalyse is misschien de meest bekende werkvorm van imagoprofessionals. We onderzoeken welke kleuren het mooiste staan bij je huid, haar en oogkleur. En welke kleuren je beter niet kunt dragen omdat ze je bleek en ouder laten lijken. Ik werk met 10 verschillende kleurgroepen. Bij ieder kleuradvies ontvang je een kleurenwaaier met de 36 mooiste tinten voor je.

Dit helpt je bij het winkelen om snel te kunnen selecteren welke kleuren je wel of niet staan.

Stijladvies

In het stijladvies analyseren we de vorm, verhouding en belijning van je lichaam. Want niet je kledingmaat bepaalt wat je leuk staat, maar de vorm van je lijf. Ik leer je hoe jij bepaalde lichaamsdelen kunt accentueren en hoe je andere kunt camoufleren. Na afloop ontvang je een uitgebreid stijlboekje waar we alle tips, kledingvormen en adviezen noteren.

Quantum Emotional Clearing (QEC)

QEC is een zeer efficiënte methode om van emotionele blokkades af te komen. Het is een manier die je helpt om bij jezelf te komen, zodat je weer voluit kunt leven. En stralen!

Uiteraard is het niet erg als je verdrietig bent of angst ervaart. Dat is heel normaal en gezond. Maar als er hardnekkige patronen zijn die je in de weg staan en waarvan je last hebt dan is dit een heel fijne release methode. Het aantal sessies is afhankelijk van de vraagstelling en van wat we ‘onderweg’ tegenkomen. Bij diepliggende en ‘oude’ patronen zijn er in elk geval meerdere sessies nodig.

In een QEC-sessie stel ik je eerst een aantal vragen, zodat we duidelijk krijgen wat precies het probleem is of welke  emoties bij je spelen. Vervolgens maak ik een tekst op maat voor je die je uitspreekt terwijl je een tapping oefening doet. Tapping is kloppen op je zg. meridiane masterpoints.

Een QEC-sessie kun je als losse sessie boeken of binnen het programma van je strippenkaart inplannen.
We kunnen een QEC-sessie op een afgesproken rustige locatie houden of via Skype uitvoeren.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur
Je kunt ook losse sessies boeken, deze zijn € 85,- per sessie.
Klik hier om een afspraak te maken.

85.00

QEC is een zeer efficiënte methode om van emotionele blokkades af te komen. Het is een manier die je helpt om bij jezelf te komen, zodat je weer voluit kunt leven. En stralen!

Uiteraard is het niet erg als je verdrietig bent of angst ervaart. Dat is heel normaal en gezond. Maar als er hardnekkige patronen zijn die je in de weg staan en waarvan je last hebt dan is dit een heel fijne release methode. Het aantal sessies is afhankelijk van de vraagstelling en van wat we ‘onderweg’ tegenkomen. Bij diepliggende en ‘oude’ patronen zijn er in elk geval meerdere sessies nodig.

In een QEC-sessie stel ik je eerst een aantal vragen, zodat we duidelijk krijgen wat precies het probleem is of welke  emoties bij je spelen. Vervolgens maak ik een tekst op maat voor je die je uitspreekt terwijl je een tappingoefening doet. Tapping is kloppen op je zg. meridiane masterpoints.

Een QEC-sessie kun je als losse sessie boeken of binnen het programma van je strippenkaart inplannen. We kunnen een QEC-sessie op een afgesproken rustige locatie houden of via Skype uitvoeren.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur Je kunt ook losse sessies boeken, deze zijn €85,- per sessie.

QEC
85.00